Mijn harssessie voor heren

Hoe maak ik een afspraak?
Kies de zone die u wilt behandelen of een pakket (zie onderaan de lijst) om uw afspraak te optimaliseren door verschillende zones te groeperen.

Belangrijke instructies:
– Geen blootstelling aan de zon of zonnebank tijdens de behandeling.
– Al het haar op de te behandelen plaats moet de dag voor de afspraak geschoren zijn.
– Vergeet niet ons op de hoogte te brengen van eventuele medische veranderingen.

De aanbevelingen

Tijdens uw gratis en vrijblijvende eerste consult bespreken we het type permanente ontharing dat u wenst.

We zullen uw huidtype en beharing bekijken. Wij zullen u vertellen welke resultaten u kunt verwachten. En wij zullen u het protocol van de laserbehandeling uitleggen en de aanbevelingen die u absoluut moet volgen voor een goed verloop van uw laserontharingssessies.

Instructies voor elke laser sessie

. Gedurende 6 weken voor de behandeling mag u uw haar niet ontkleuren of verwijderen (wax, pincet, elektrisch ontharen). Geef in deze periode de voorkeur aan een ontharingsmethode met scheermes of ontharingscrème waarbij de haarwortel niet wordt verwijderd, om de doeltreffendheid van de behandeling niet te belemmeren.

. Scheer de haren die permanent onthaard moeten worden de dag voor de sessie. Omwille van de efficiëntie: de laser vernietigt alleen haar in de groeifase. Deze mogen niet langer zijn dan maximaal 1 mm

. Stel uzelf niet bloot aan de zon of zonnebanken tijdens uw behandeling. Ook niet 10 dagen voor en na uw sessies. Een behandeling op een gebruinde huid kan brandwonden veroorzaken.
Als u toch het risico loopt aan de zon te worden blootgesteld, moet om de twee uur een hoge zonnebescherming (SPF50) worden gebruikt. Annuleer zo nodig uw volgende sessie bij Depila,

. Gebruik ten minste twee weken voor het begin van de behandeling geen zelfbruiner of bruiningsactivator.

. Was uw huid met zeepwater voor de behandeling.

. Draag tijdens uw sessie geen cosmetische producten of nieuwe ongewassen kleding als deze in contact komen met het gebied dat met laserontharing is behandeld.

. Laat het ons team weten als u een medische behandeling ondergaat.

Instructies na elke lasersessie

. Wacht ten minste 10 dagen voordat u zich blootstelt aan de zon om het ontstaan van bruine vlekken te voorkomen. 

. Gebruik tussen de sessies geen wax, pincet of elektrisch ontharingsapparaat meer, maar gebruik een ontharingscrème of scheer de te behandelen zones.

. Het kan gebeuren dat de behandelde lichaamszone rood wordt en/of dat zich kort na uw permanente ontharingssessie een oedeem vormt. Deze natuurlijke reactie van de huid verdwijnt meestal binnen 2 à 3 dagen na de behandeling, vooral na het aanbrengen van een vitamine E- of Biafine® zalf.

Absoluute contra-indicaties

. Huidkanker of -tumoren

. Zwangerschap

. Gebruik van kruiden die de huid kunnen aantasten, zoals St. John’s Wort

. Actieve herpesinfectie of eczeem in het te behandelen gebied

. Onderhevig aan epileptische aanvallen

. Gebruik van isotretinoïne – Roicutane of tretinoïne – Retin-A gedurende de laatste 6 maanden voor acne of andere dermatologische aandoeningen

. Hypopigmentatie (vitiligo)

. Tatoeages of permanente make-up op de te behandelen zones

. Aanwezigheid van een geïmplanteerde pacemaker of defibrillator

. PUVA-behandelingen

Een levenslange ontharing tegen een betaalbare prijs

Tijdelijke openingsaanbieding:

Boek vandaag uw eerste gratis consultatie en ontvang een uitzonderlijke korting van 20% op uw eerste laser ontharing sessie, ongeacht de zone of pakket dat u kiest.

Promo code: LAUNCH20

depila épilation laser Bruxelles

Depila gebruikt cookies om het gebruik van haar website te analyseren en voor niet-intrusieve marketingdoeleinden om uw surfervaring te verbeteren.