fbpx

Depila, uw expert in permanente laserontharing

Ontworpen als een oase van rust, biedt uw Depila lasercentrum u top-of-the-range service in een rustgevende atmosfeer tegen betaalbare tarieven.

Ons leidmotief: van uw permanente ontharing een moment van ontspanning en welzijn maken, zonder ooit afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze behandelingen of de veiligheid. 

Onze lasers zijn van de nieuwste technologie. Zij garanderen u een optimale en risicoloze definitieve ontharing. Om dit te bereiken werkt Depila samen met Alma Lasers, dat beschouwd wordt als een pionier en expert op het gebied van lasers. Sinds 1980 biedt Alma Lasers baanbrekende oplossingen en behandelingen voor de medische en chirurgische esthetiekmarkt. Dit is een wetenschappelijk bewezen garantie voor veilige en doeltreffende permanente ontharing.

Experts tot uw dienst voor een perfecte ontharing

Experts in permanente ontharing tot uw dienst

Ons team van specialisten  wordt ook voortdurend bijgeschoold, om u de beste zorg te bieden, op een professionele manier. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over permanente ontharing. Wij zijn er om u te adviseren en u te begeleiden tijdens al uw laserontharingssessies.

Uw getuigenissen

Uw Depila centrum is er om u te adviseren over permanente laserontharing.

Met het oog op een optimale veiligheid wordt uw huid tijdens de eerste sessie zorgvuldig onderzocht.

Een levenslange ontharing tegen een betaalbare prijs

Tijdelijke openingsaanbieding:

Boek vandaag uw eerste gratis consultatie en ontvang een uitzonderlijke korting van 20% op uw eerste laser ontharing sessie, ongeacht de zone of pakket dat u kiest.

Promo code: LAUNCH20

depila épilation laser Bruxelles

Depila gebruikt cookies om het gebruik van haar website te analyseren en voor niet-intrusieve marketingdoeleinden om uw surfervaring te verbeteren.